Viceprimar

RAPORT

asupra activității desfățurate de Viceprimarul comunei Horia în perioada 20 iunie 2008 – februarie 2009

Alegerile locale din luna iunie 2008 au decis ca PD-L să obțină nouă locuri de consilieri locale din totalul de cinsprezece locuri rezervate Consiliului local Horia. Cu votul majorității dumneavoastră am fost ales in funcția de Vicepriar al comunei Horia.

De la început am înteles răspunderea pe care o am față de dumneavoastră și față de locuitorii comunei Horia. În această perioadă nu am precupețit nici un efort și mi-am ordonat activitatea pentru a cuprinde întreaga problematică a activității Consiliului local și a Primăriei.

Programul meu de lucru a fost de 12 ore pe zi pe perioadă de vară de la ora 7 la ora 19 și de 10 ore în perioada de iarnă de la ora 7 la ora 17. În această perioadaă am lucrat în toate zilele de sâmbătă și duminică, nu am lipsit nici o oră de la sediul Primăriei și de la obiectivele aflate în desfășurare la nivelul comunei.

În afara sarcinilor de servici primite din partea domnului primar și a dumneavoastră domnilor consilieri, m-a ajutat Dumnezeu și am scris două cărți

  1. Monografia istorică a satului Horia

  2. Cum trebuie un Consiliu local să conducă întreaga activitate

  3. Dezvoltarea turismului în comuna Horia ( proiect)

  4. Gestionarea deșeurilor – startegie locală ( proiect)

Toate lucrările se află în etapa de manuscris, dacă membrii Consiliului local consideră că putem promova una din aceste lucrări eu vă stau la dispoziție și o voi prezenta în Consiliul local.

Obiectivele realizate sînt cunoscute de dumneavoastră și vor fi prezentate pe larg în raportul domnului primar.

Eu menționez că în această perioadă nu m+am îmbogățit având funcția de viciprimar cu un salar de 1700 lei în mână, nu mi-am cumpărat mașină mică, tractor sau alte bunuri. Salariul mi-a ajuns pentru întreținerea zilnică a familiei. Scot în evidență acest lucru pentru că în această perioadă am avut greutăți ăn activitatea mea.

a). în ziua de 13 august 2008 domnul consilier Mihăilă Sandu m-a făcut ,, hoț ,, , că am furat un cazan de tablă de la CONSUMCOOP Horia

b). Am fost obligat să asigur spațiu de depozitare domnului Pricop Gheorghe într-o încăpere de la Căminul Cultural pentru Marfă confiscată de la Punctele Vamale, care a fost împărțită în alte direcții de cât handicapaților minori

c). Tot domnul Pricop Gheorghe sprijinit de unul din consilierii locali supărat că nu mai are unde să facă afaceri mi-a fabricat dosar penal în justiție ( primul dosar din viața mea până la vârsta de 63 de ani) că am primit comision la achiziționarea celor cinci firme intrare comună

d). Tot domnul Pricop Gheorghe care vine zilnic la primărie pentru in formații a adus o icoană care a fost pusă în sala de ședință și la care am zis ,,bodaproste,, a venit să-și ia icoana înapoi creând un scandal deosebit amenințându-mă direct.

Eu consider că noi consilierii locali suntem o familie care avem aceleași interese, numai uniți putem să realizăm ceva pentru comunitatea noastră. Și eu am defecte în activitatea mea, dacă am greșit cu ceva îmi cer scuze, am să încerc să devin un model de corectitudine pe această perioadă din viața mea.

Viceprimar,

Ec. IANCU GHEORGHE